Bloembollenactie v.v. SNS voor jubileumdag op 25 juni 2016

december 14, 2015 0 jubileum

Bloembollenactie jeugdafdeling

Omdat het wat ons betreft een fleurig seizoen wordt, hebben we met de jeugdafdeling in november 2015 een bloembollenactie gehouden. In samenwerking met Hoveniersbedrijf Anton Lokker hebben wij kwalitatieve producten kunnen leveren tegen een marktconforme prijs. Bovendien leverde de inspanning van onze jeugdafdeling een mooi bedrag op voor ons jubileum.

 Opbrengst bloembollenactie

De bloembollenactie kende een omzet van ruim € 1.500,-. De inzet van 26 jeugdspelers leverde 72 kopers op. Gemiddeld is voor € 60,- per speler/speelster bloembollen besteld. De spelers/speelsters van SNS E1G en C1G leverden allemaal hun bijdrage aan de teamopbrengsten. De spelers/speelsters van SNS F1G en E1G behaalden de hoogste teamomzet. De bloembollenactie leverde een bedrag van € 479,50 voor het jubileum op.

 Bovengemiddelde inzet jeugdafdeling

Zaterdag 12 december jongstleden zijn alle deelnemende jeugdspelers door de jubileumcommissie bedankt voor hun inzet en kon aan iedere deelnemer een prijsje voor zijn/haar inzet worden overhandigd.

Gemiddeld is voor € 60,- per speler/speelster omzet gerealiseerd. Er waren 10 spelers/speelsters die een bovengemiddelde inzet en daarmee omzet behaalden. Zeven spelers/speelsters wisten prachtige opbrengsten te realiseren : Oscar Boogaard (€ 63,50), Floris Smolders (€ 67,-), Roy van der Welle (€ 78,-), Joas van Splunter (€ 81,-), Quinty Bestman (€ 81,-), Jelle van Straalen (€ 82,-) en Beaudine Godrie (€ 87,-). Twee spelers leverden een nog hogere prestatie : Willem van der Hoog (€ 98,50) en Sylvester Bestman (€ 116,50). Eén speler spande de kroon en behaalde een omzet van € 298,50 en verdient daarmee alle lof : Jur van der Welle !

Hartelijk dank

Als jubileumcommissie willen wij achtereenvolgens Hoveniersbedrijf Anton Lokker, u als koper van de bloembollen en al onze jeugdspelers bedanken voor het mogelijk maken van onze bloembollenactie!

 Graag tot ziens

Onze volgende actie is reeds in voorbereiding. In de maanden december 2015, januari en februari 2016 houden wij onze grote verloting en verkopen al onze (jeugd en senior)leden lootjes voor de trekking die op onze jubileumdag zal plaatsvinden! De lootjes kosten slechts € 1,- per stuk en de prijzen zijn aantrekkelijk en divers. En natuurlijk hebben wij voor de leden die de meeste lootjes verkopen weer een aantal mooie prijzen beschikbaar : voor de hoogste teamprestatie een uurtje bowlen in de Staver, en voor de hoogste individuele prestatie : een trainingspak in de eigen maat en een voetbal. Wij hopen natuurlijk weer op een geslaagde actie voor ons jubileum!

De jubileumcommissie, 
Kees Arensman, Eric Godrie, Jordi Smit en Gert-Jan van der Welle

Volg ons ook op twitter!