Flakkee bezorgt SNS tweede nederlaag van het seizoen

september 27, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 1

Zaterdag 26 september 2015

Flakkee 1 – V.V. SNS 1 2-1 (0-1)

Doelpunten: 0-1 Arjan van Gurp

Opstelling: Aaron Huizer, Pieter van Zielst(Jaimy van Rumpt), Peter Vroegindeweij, Ries van den Boogert, Brent Melaard, Arjan van Gurp, Marijn Arensman, Bryan Huizer(Henrik Braber), Robbert Melaard, Danny Durinck(Vincent vd Graaff), Robbin Arensman

Op de laatste zaterdag van september stond voor SNS de derby met Flakkee op het programma. Een ploeg waar SNS het altijd lastig tegen heeft. Flakkee had de eerste competitiewedstrijd met 2-1 gewonnen van Zinkwegse Boys en speelde door een afgelasting en een vrije zaterdag nu pas zijn tweede competitieduel. Voor SNS was het zijn derde wedstrijd van het seizoen en is het na de 2-2 tegen ZBVH en de 1-3 nederlaag tegen DVV nog steeds op zoek naar haar eerste overwinning van het seizoen.

In het eerste bedrijf was het een redelijk gelijk opgaande wedstrijd. SNS liet Flakkee het spel maken en de thuisploeg slaagde er maar moeilijk in om een gaatje te vinden in de Stadse verdedigingslinie. Halverwege de eerste helft ontstonden er aan beide kanten wat kansen. Aan SNS zijde kwam Robbin Arensman net tekort om de 0-1 aan te tekenen. Aan de andere kant was het Flakkee wat de paal raakte buiten bereik van doelman Huizer. Niet veel later was er een dot van een kans voor Durinck. Die één op één met doelman Vinke, laatstgenoemde als winnaar uit de strijd zag komen. Ondanks deze gelijk opgaande strijd was het toch SNS wat met een voorsprong de rust in ging. Robbin Arensman hield voorin goed de bal vast, gaf hem vervolgens prima mee op van Gurp, die met een subtiel schot voor de 0-1 zorgde.

Na de rust werd SNS gelijk onder druk gezet door Flakkee. Tien minuten na rust zorgde dit al voor de 1-1. Een corner werd door een middenvelder van de thuisploeg bij de eerste paal binnengekopt. In de tweede helft was Flakkee net iets feller dan SNS en werd er teveel de tweede bal verloren. Toch had ook SNS nog een grote kans op de overwinning. Een slordige inspeelpass van achteruit wordt opgepikt door van Gurp, die vervolgens de zestienmeter in dribbelt, maar zijn schot helaas over ziet gaan. In de 80e minuut komt Flakkee op een 2-1 voorsprong. Een lage voorzet van de zijkant, wordt door de net ingevallen spits bij de eerste paal binnengetikt. In de laatste 10 minuten krijgt SNS via van Rumpt en van den Boogert nog twee kansen om op gelijke hoogte te komen. Helaas viel ook vandaag het kwartje net de verkeerde kant op.

Dit betekende voor SNS alweer de tweede nederlaag van het seizoen. De ploeg smacht naar een overwinning, want ook in de voorbereiding en beker wist SNS niet één keer te winnen. Er zal iets moeten veranderen om het tij te keren. Natuurlijk we spelen 4e klasse, we voetballen allemaal voor het plezier, maar voetballen is en blijft het leukst als je wint en verliezen is voor losers. Ook volgende week gaan we er weer alles aan doen om de drie punten op Stad te houden. Om 14.30 is NBSVV te gast aan de Vrouwtjesweg. Tot volgende week!!