Fundación Real Madrid Clinics organiseert voetbalkamp bij onze voetbalclub!

Fundación Real Madrid Clinics organiseert voetbalkamp bij onze voetbalclub!

mei 7, 2018 0 Uncategorized

Madrid, 2018 – De Spaanse recordkampioen Real Madrid organiseert via haar foundation, Fundación Real Madrid, haar succesvolle voetbalschool in Nederland voor het derde opeenvolgende jaar. De voetbalschool biedt vijf-daagse voetbalkampen in Nederland aan via +/- 10 partnerclubs.

De “Fundación Real Madrid Clinics”, de voetbalschool van de Koninklijke wordt wereldwijd in meer dan 60 landen georganiseerd. De voetbalschool heeft de officiële steun van de “Fundación Real Madrid”, De stichting van de meest succesvolle voetbalclub ter wereld. De winsten van de Internationale Foundation Clinics komen ten goede aan de Fundación Real Madrid. Zo worden wereldwijd meer dan 300 projecten ondersteund door de stichting.

Het Real Madrid Voetbalkamp is een 5-daagse trainingsweek voor jeugdvoetballers van 7 tot 15 jaar van elk niveau onder leiding van UEFA gecertificeerde trainers die ruime ervaring met het trainen van jeugd hebben. De trainers hebben met succes een opleiding gevolgd van Real Madrid.

Ambassadeurs van de Fundación Real Madrid Clinics zijn ook dit jaar de wereldsterren Gareth Bale en Toni Kroos. Vooral de laatste is onder de indruk van het werk van de Fundación Real Madrid Clinics. “Voor mij het belangrijk dat ik in mijn activiteiten naast het voetbalveld geloofwaardig ben en iets teweeg kan brengen. Dit geldt bijvoorbeeld voor de maatschappelijke betrokkenheid en ook voor de ontwikkeling van de jeugd. De Clinics zijn een groot project en ik ben vastbesloten een steentje bij te dragen!”

Voor een bijzondere beleving zorgt ook het nieuwe Premium kledingset van hoofdsponsor Adidas. Bertram Lemmert (Adidas Business Director Real Madrid) merkte op: “Als partner van Real Madrid was het een mooie aangelegenheid om een speciaal en uniek shirt te ontwikkelen voor de Fundación Real Madrid Clinics. Dit shirt is dus niet te koop, maar exclusief voor alle deelnemers aan de Clinics, die dus met dit shirt deel gaan uitmaken van de Real Madrid familie!”

Real Madrid Voetbalkamp gegevens op een rijtje:
– Vijf dagen top training door opgeleide Real Madrid CF trainers met innovatieve trainingsmethodes.
– Je krijgt een Real Madrid CF trainingstenue van Adidas, bestaande uit: shirt, short en sokken.
– Inclusief een Real Madrid CF Voetbal, Real Madrid CF Bidon, Real Madrid CF Diploma
– Training, structuur en discipline als op de jeugdacademie van Real Madrid CF.

Op de laatste dag worden enkele spelers, ongeacht welke leeftijd, uitgenodigd om deel te nemen aan het Creator Camp Benelux. De beste spelers van deze “Benelux finale” worden uitgenodigd voor een training in het Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip zijn voor de Real Madrid Foundation.

Deelname slechts €229! Kijk snel op de website www.frmclinics.nl voor meer informatie en aanmelden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons ook op twitter!