In gebruik name nieuwe kassa en pinautomaat

maart 4, 2016 0 Bestuursnieuws

Sinds kort hebben wij een nieuw kassasysteem in de kantine. Hiervoor hebben we een overeenkomst gesloten met Le Credit Sportif, specialist in betaaloplossingen voor sportverenigingen. Deze kassa zal vv SNS helpen met de administratie van de kantine.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. Dekassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht en hopen we de omzet binnen onze vereniging de komende jaren te verhogen. Op dit moment werken er al meer dan 900 sportverenigingen in Nederland met dit systeem en de ervaringen zijn erg positief.

Vanaf nu kan er ook gepind worden in de kantine. Deze gebruiksvriendelijkepinautomaat biedt meer gemak voor leden en bezoekers. Bovendien zal er door het gebruik van PIN minder contant geld achter de bar aanwezig zijn wat zorgt voor extra veiligheid voor iedereen.

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:

  • In de kantine met contanten;
  • Met je (contactloze) PIN-pas;

In verband met de ingebruikname van de nieuwe kassa en pin, zal het kaartensysteem niet meer worden gevoerd. Degene die hier nog in staan, worden verzocht, spoedig voor betaling te zorgen.

Daarnaast is het mogelijk op zaterdag een dagbon te laten maken, zodat alle bestellingen van die dag op de bon komen en er eind van de dag in één keer betaald kan worden.

Als er nog vragen zijn, kan er contact worden opgenomen met onze penningmeester, Adri Driesse.

Bestuur v.v. S.N.S.

Volg ons ook op twitter!