Real Madrid komt met zijn voetbalschool naar de Benelux!

maart 28, 2018 0 Nieuws

De Spaanse voetbalclub Real Madrid komt in Nederland en België, via haar stichting Fundación Real Madrid, bij onze voetbalvereniging. De succesvolle voetbalschool biedt vijfdaagse voetbalkampen aan op verschillende locaties in Nederland en België. Deelname is voor jongens en meisjes van 7 t/m 14 jaar.

Real Madrid Foundation Clinics blij met partnerclubs

De Real Madrid Foundation Clinics, dé voetbalschool van de Koninklijke, is actief in meer dan 60 landen. Real Madrid gaat in 2018 op 25 locaties in Nederland en België een trainingsweek organiseren. Daarbij is in 2018 onze vereniging partner van Real Madrid en behoort daarmee tot een selecte groep partnerclubs.

De winsten van de clinics komen ten goede aan de stichting van Real Madrid, de Fundación Real Madrid. De stichting gebruikt haar geld voor sociale sportprojecten, wereldwijd zijn dat er meer dan 300.

Training

Alle Real Madrid Foundation trainers zijn UEFA gecertificeerd, hebben ruime ervaring met het trainen van jeugd en hebben met succes de opleiding van Real Madrid doorlopen. Het trainingsprogramma is samengesteld volgens strenge eisen en gelijk aan hoe de talenten dagelijks trainen bij de fameuze jeugdopleiding die haar thuisbasis heeft in Ciudad Deportiva op Valdebebas. We werken aan de “sterke en zwakke” punten en verbeteren de potentie met de modernste trainingstechnieken en –methodes, zoals Tracktics en de Adidas Smartball. Je traint als een échte prof en leert wat het betekend onderdeel te zijn van een team.

De Real Madrid Clinics duren altijd vijf dagen van 9.00 uur tot 15.00 uur. Er zijn een beperkt aantal deelnemersplaatsen.

De beste spelers naar Madrid

De meest getalenteerde voetballers tijdens elk Camp worden uitgenodigd voor het “Creator Camp Benelux” Tijdens deze finale worden de beste spelers uitgenodigd voor een training in Estadio Santiago Bernabéu(!) en op de Real Madrid Academy. De kosten voor deze onvergetelijke trip (inclusief begeleider) zijn voor de Foundation Real Madrid.

Adidas

Hoofdsponsor Adidas heeft speciaal voor de camps een shirt ontworpen. Alle deelnemers ontvangen een complete kledingset van Adidas, bestaande uit shirt – short – sokken, bidon, sporttas en een Adidas voetbal.

Voor alle informatie en aanmelden ga naar de vernieuwde en officiële site www.frmclinics.com

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons ook op twitter!