SNS 1 sluit seizoen positief af in laatste wedstrijd van het seizoen

mei 15, 2017 0 Wedstrijdverslag SNS 1

Voor het team van trainer Peter Poortvliet stonden er vanmiddag  geen belangen op het spel, maar vanaf het begin van de wedstrijd was duidelijk dat de spelers van SNS er vanmiddag alles aan zouden doen met een goed resultaat dit seizoen te beëindigen.

In de 10e minuut een goede voorzet van Brent Melaard, welke door Vincent van der Graaff werd gemist. Kort daarna moest Jan van Asperen goed ingrijpen op een schot van speler van OSV. Het voetbal was van beide kanten niet al te best, maar er werd door SNS meer strijd geleverd en de eerste helft waren de beste mogelijkheden voor SNS. Een vrije trap van Willem Braber ging rakelings over de kruising. Kort voor rust een zuivere handsbal van speler van OSV in 16-meter gebied, werd door de scheidsrechter niet goed beoordeeld en dus geen penalty!

De 2e helft was enkele minuten oud, toen Henrik Braber uitviel met hamstringblessure. Niels van ’t Hof was zijn vervanger. OSV was meer in de aanval dan in 1e helft, maar de SNS verdediging stond goed en gaf weinig weg. Die keren dat er wat weggegeven werd, stond Jan van Asperen paraat om goed in te grijpen. Waar een ieder ervan uitging, dat de wedstrijd in 0-0 zou eindigen, kreeg OSV in de 82e minuut onverwachts een mogelijkheid, waarbij de spits de bal van dichtbij in de hoek schoof en OSV op voorsprong bracht.

De spelers van SNS lieten zich niet uit het veld slaan en zochten de aanval om de gelijkmaker te scoren. In de 88e minuut werd aan de rechterkant een overtreding op Brent Melaard gemaakt. Bryan Huizer ging achter de bal staan en bereikte met een goede vrije trap Vincent van der Graaff die bij de 2e paal stond en de bal keurig in het doel kopte, zodat de stand weer gelijk was, 1-1. Na 5 minuten extra speeltijd floot de scheidsrechter af voor het einde van de wedstrijd.

Compliment voor de ploeg, die van de 1e tot de laatste minuut strijd heeft geleverd en zo een punt mee kon nemen naar Stad.

Op deze basis richting het nieuwe seizoen. Dat met de inzet en passie van deze wedstrijd het nieuwe seizoen straks gestart mag worden.

’s Avonds heeft de selectie tijdens een etentje in een restaurant in Middelharnis afscheid genomen van de scheidende trainer, Peter van Poortvliet.

OSV Oud-Beijerland – SNS 1-1 (0-0): 82. John van Tiggelen 1-0; 88. Vincent van der Graaff 1-1.

OSV Oud-Beijerland: Roeland de Vries –– Jock de Burgo, Bas Koelemeijer, Youri van Ruiven en Patrick den Dulk –– Ilyas Edir en Gert-Jan de Jong –– Rens Burgwal, David Pieters en John van Tiggelen –– Rory Goudswaard (62. Job van Ast).

SNS: Jan van Asperen –– Ronnie Maliepaard (85. Martin Huizer), Peter Vroegindeweij, Paul Looij en Edwin van de Water –– Bryan Huizer, Robbert Melaard (86. Kiley Schuurman), Willem Braber en Henrik Braber (53. Niels van Hof) –– Vincent van der Graaff en Brent Melaard.

Dank aan de begeleiding, trainer, leider, verzorgers, grensrechter, welke zich weer een heel seizoen hebben ingezet.