SNS 2 wint eerste competitiewedstrijd

september 27, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 2

SNS 2 – Oud-Beijerland 3 4-0 (2-0)

Opstelling: Steven, Martin, Beurt, Jodrik (46 Corné), Edwin (46 Pelle), Raymond (76 Kiley), Kiley (46 Stephan), Bart, Jan (Jerry), Sjoerd (46 Maik), Ricky (46 Rik)

Op een zonovergoten Sportpark d’n Berg zaterdag 26 september trapte SNS 2 om 14.30 af om haar eerste competitiewedstrijd te spelen. Na een peptalk door Schuurman stond hij voor de moeilijke taak een opstelling te maken in de ruim aanwezige selectie. Na een scherpe warming up stond de mannen van het tweede paraat voor aanvang van de wedstrijd. Na het fluitsignaal bleek gelijk dat de Stadse Strijdkracht van plan was om de punten thuis te houden. In minuut 1 is het Ricky die goed doorjaagt maar helaas het net, net niet weet te vinden. De beginfase van de wedstrijd laat zien dat SNS de duidelijke bovenliggende partij is.
In de 10e minuut is het een goede aanval die word opgezet door de voorhoede maar door een miscommunicatie leidt deze aanval tot niets.
Een aantal minuten later is het Kiley die wordt weggestuurd door Bart maar hij komt helaas een schoenlengte tekort. Na ruim een kwartier te hebben gespeeld is het Oud-Beijerland dat onverwachts een kans krijgt op de 0-1, een lange bal wordt gespeeld op de spits en deze weet alleen op Steven af te stormen. Laatsgenoemde blijft kalm en voorkomt knap een scoringskans. Kort daarna is het SNS dat gevaarlijk dichtbij een doelpunt is een afstandschot van Sjoerd zien we net naast het doel belanden. Een krappe minuut later verliest SNS ietwat slordig de bal op het middenveld, hekkensluiter Martin weet echter knap een aanval onschadelijk te maken met puik verdedigingswerk.
Na 20 minuten spelen krijgt SNS een corner en uit de rebound is het Bart die met een hard schot de bal net over de kruising ziet belanden. In de 22ste minuut is het dan eindelijk raak na een goede aanval is het Sjoerd die beheerst afmaakt en de score op 1-0 zet. De hierop volgende minuten zijn er nog een aantal kleine kansen voor SNS wat resulteert tot een corner die door Kiley genomen word, een aantal tellen later is het Ricky die vanaf de andere kant een corner mag nemen, beide missen net de afronding. In de 35ste minuut is het Oud-Beijerland die de goalie van SNS mag uittesten, Steven redt knap maar moet hierbij een corner weggeven deze gaat gelukkig net over. Niet veel later mag Oud-Beijerland aanleggen voor een vrije trap op 25 meter, deze bereikt een aanvaller van OB maar Ed blijft kalm en maakt deze kans onschadelijk. Oud-Beijerland wordt in deze fase van de wedstrijd absoluut gevaarlijker en neemt steeds meer het initiatief wat leidt tot een aantal kansjes aan hun zijde. Net voor rust is het Raymond die zich knap vrij speelt de eentwee aangaat en beheerst afrond. Hij zet de ruststand op 2-0.

Na een flinke verandering in het team komt SNS uit de kleedkamer, de eerste minuten zijn slap en er gebeurt weinig. In de 51e minuut komt er een vrije trap voor SNS waarbij de bal beland bij Rik maar zijn schot mist kracht. Een minuut later is het Bart die de bal naar Maik speelt maar hij schuift hem net naast het doel. Het geloof lijkt terug en SNS word naarmate de minuten verstrijken steeds sterker. Toch is het Oud-Beijerland dat in de 58e minuut een doelpoging mag wagen maar dit schot gaat ver naast. Een diepe bal op rik word doorgegeven aan Maik, hij had alleen een iets mooiere situatie in gedachte en helaas resulteert dit tot niets.
In de 63e minuut is het Corné die diep geeft op Bart die een prima voorzet geeft en de bal net over het doel gekopt ziet worden door Maik. In de 67e minuut is het na een goed optreden van Steven die het doel wederom schoonhoud en een puike wedstrijd aan het keepen is. In de 75e minuut word een lange bal gespeeld op Maik hij kopt door op Rik en deze rond mooi en hard af, 3-0. In de 79e minuut is het Kiley die een bal geeft op Jerry, deze geeft voor van rechts en word helaas door iedereen gemist en rolt voorlangs het doel. Een aantal minuten later is het Rik die een diepe bal geeft op Maik, deze neemt de bal mooi mee in de loop, komt 1 op 1 voor de keeper en rond goed af, 4-0. Een krappe minuut later is het wederom Kiley die Jerry wegstuurt, laatstgenoemde kan de pantoffel net niet goed onder de bal krijgen en ziet het schot naast het doel belanden. Daarna is het Oud-Beijerland wat een schot mag lossen en Steven tikt over. Vlak hierna breekt Kiley uit en schiet op het doel echter de doelman weet te redden. Een minuut later is het Jerry die wederom een voorzet geeft en wederom door iedereen word gemist. De laatste 5 minuten probeert SNS vooral de 0 vast te houden met positief resultaat. Na 90 minuten is het de goede leidsman van Gurp die het genoeg vind en aanstalten maakt voor de derde helft

Er kan worden terug gekeken op een redelijk goede wedstrijd. Het voetbal moet op een aantal punten absoluut nog verbeteren maar de inzet was prima. Al met al een goede start van de competitie waarbij de 3 punten zijn verzilverd.