Doelpunten:      1-0       Jaimy van Rumpt

2-1       Arjan van Gurp

3-1       Robbin Arensman

4-1       Arjan van Gurp

Opstelling: Jan van Asperen, Willem Braber, Peter Vroegindeweij, Paul Looij, Arjan van Gurp, Brent Melaard, Marijn Arensman (Gerben de Jong), Ries van den Boogert (Sjoerd Koppenaal), Henrik Braber, Jaimy van Rumpt, Robbert Melaard (Robbin Arensman)

SNS moest vandaag aantreden tegen de Oost-Flakkeese Boys. De bezoekers hadden tot nog toe tegen Zwartewaal haar enige punt van het seizoen behaald. Voor SNS telde vandaag dan ook niets anders dan een overwinning.

Op een zonovergoten sportcomplex werd er om 14.30 afgetrapt aan de Vrouwtjesweg. De openingsfase van de wedstrijd was rommelig. Er werd veel balverlies geleden en de opbouw van achteruit verliep niet vlekkeloos. Na nog geen kwartier spelen werd de eerste best kans van SNS gelijk omgezet in een doelpunt. Looij stuurt met een prachtige pass Brent Melaard weg. Deze passeert zijn man op snelheid en legt de bal panklaar voor van Rumpt, die het laatste noodzakelijke zetje geeft. SNS vergeet na dit doelpunt door te gaan met voetballen. Er worden weinig tot geen kansen gecreëerd en ook OFB kan er nog een paar keer uitkomen. Halverwege de eerste helft wordt een slordigheidje achterin bij SNS genadeloos afgestraft. Een uittrap van, van Asperen komt terecht in de voeten van de spits van OFB. Deze schiet direct op doel en de bal verdwijnt via de binnenkant van de paal in de goal. In de resterende 10 minuten van de eerste helft komt SNS niet veel verder dan twee kopkansen voor de Jong en vd Boogert en gaat men met een 1-1 stand de rust in.

Na de rust veranderd het spelbeeld bij SNS. Er worden meer kansen gecreëerd en verder naar voren gevoetbald. Het omzetten van deze kansen in doelpunten duurt tot de 70e minuut. Er wordt halverwege de helft van OFB tegen de zijlijn aan een vrije trap aan SNS gegeven. Deze wordt door van Gurp met veel gevoel genomen en waar iedereen denkt dat de keeper de bal weg zal boksen gaat hij er onder door en verdwijnt de bal in één keer in de verre hoek. OFB krijgt vervolgens nog een reuze kans op 2-2, maar de spits kopt volledig vrijstaand maar net naast. Niet veel later valt de 3-1. Een mooie uittrap van, van Asperen komt terecht bij van Rumpt. Deze geeft de bal laag voor op Arensman, die hem achter het standbeen langs in de goal werkt. Weer een mooi doelpunt voor SNS. Het slotakkoord van de wedstrijd is voor van Gurp. Een afgeslagen voorzet, wordt door hem prachtig van buiten de zestien in de linker beneden hoek geschoten.

Een moeizame overwinning voor de mannen van trainer Dabak, maar wel een broodnodige. SNS stijgt na de overwinning van vandaag weer een plekje op de ranglijst. Volgende wacht de uitwedstrijd tegen Vierpolders.