SNS boekt zakelijke overwinning op Simonshaven

april 6, 2014 0 Nieuws

Zaterdag 5 april 2014

 

V.V. Simonshaven 1 – V.V. SNS 1  0-3 (0-1)

 

Doelpunten:      0-1 Henrik Braber

0-2 Brent Melaard

0-3 Robbin Arensman

 

Opstelling: Jan van Asperen, Willem Braber, Peter Vroegindeweij, Gerben de Jong, Brent Melaard, Marijn Arensman (Sjoerd Koppenaal), Arjan van Gurp, Ries van den Boogert (Paul Looij), Henrik Braber, Jaimy van Rumpt, (Robbert Melaard), Robbin Arensman

 

SNS boekt zakelijke overwinning op Simonshaven

 

Op een zonovergoten middag moest SNS aantreden tegen het plaatselijke Simonshaven. De thuiswedstrijd werd door SNS overtuigend met 6-2 gewonnen. Ondanks het feit dat Simonshaven laag op de ranglijst staat, waakt SNS voor onderschatting. Simonshaven blijkt altijd een stugge ploeg en resultaten uit het verleden wijzen uit dat het Stad hier nooit gemakkelijk gemaakt wordt.

 

SNS startte door omstandigheden vandaag in een iets andere samenstelling ten opzichte van de wedstrijd tegen SCO’63. Vanaf de aftrap wilde SNS duidelijk laten zien dat het voor niets minder dan 3 punten was gekomen. De openingsfase was rommelig. De inzet was duidelijk aanwezig, maar voetballend kwam SNS er niet uit. Na ruim een kwartier zonder echt opgelegde kansen, kreeg SNS een vrije trap na een overtreding op de rand van het strafschopgebied. De scherp aangesneden vrije trap van Robbin Arensman werd keurig binnengetikt door Henrik Braber. SNS verzuimde hierna om het voetballend op te pakken. Slordige passing en gebrek aan communicatie, zorgen ervoor dat SNS in het restant van de eerste helft niet verder komt dan een kop kans voor Marijn Arensman. Ook Simonshaven speelt zwak en is niet in staat om het SNS echt moeilijk te maken.

 

Na de rust is SNS dreigender dan de eerste helft. Dit na een aantal tactische aanpassingen in de rust.

In de 55e minuut schenkt Brent Melaard na een knappe actie, Robbin Arensman een niet te missen kans. Laatst genoemde raakt de bal echter verkeerd, waardoor de 0-1 stand op het scorebord blijft. Na 65 minuten, wordt Brent Melaard vrijgespeeld voor het doel van Simonshaven. Deze puntert de bal tegen de touwen. Tot vlak voor tijd gebeurt er niet veel bijzonders, in de voor de neutrale toeschouwer weinig enerverende wedstrijd. In de 85e minuut zorgt de goed ingevallen Robbert Melaard ervoor dat SNS nog een strafschop mag nemen. Hij omspeelt met een knappe actie de doelman, die hem vervolgens overduidelijk ten val brengt. De penalty wordt snoeihard binnen geschoten door Robbin Arensman. Na 92 minuten vindt de scheidsrechter het mooi geweest en zitten de 3 punten in de tas.

 

Deze overwinning kon de ploeg van trainer Dabak na een roerige week goed gebruiken. De aankomende trainingsweek zal in het teken staan van de kraker met DVV’09. De aftrap volgende week is om 14.30.

Volg ons ook op twitter!