SNS eenvoudig langs OFB

december 6, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 1

Zaterdag 5 december 2015

V.V. SNS 1 – V.V. OFB 1 4-0 (3-0)

Doelpunten:
1-0 Eigen doelpunt
2-0 Robbin Arensman
3-0 Arjan van Gurp
4-0 Jaimy van Rumpt

Opstelling: Jan van Asperen, Bernd-Jan Vogelaar, Peter Vroegindeweij(Vincent van der Graaff), Pieter van Zielst(Henrik Braber), Brent Melaard, Ries van den Boogert, Marijn Arensman(Raymond Maliepaard), Jaimy van Rumpt, Arjan van Gurp, Paul Looij, Robbin Arensman

SNS eenvoudig langs OFB

Na twee vrije weekenden moest SNS vandaag aantreden tegen de Oost Flakkeese Boys. De ploeg van trainer Zwackhalen staat onderaan in de 4e klasse G, maar heeft tegen verschillende clubs laten zien een stugge ploeg te zijn. Ook de resultaten uit het verleden wijzen uit, dat SNS nog al eens punten heeft verspild tegen de mannen uit Ooltgensplaat. Een snel doelpunt zou het voor de thuisploeg een stuk gemakkelijker maken deze middag.

Het spel van SNS oogde in de openingsfase wat rommelig. Na twee weken geen wedstrijd te hebben gespeeld, moest het vaste ritme weer wat teruggevonden worden. Het eerste kwartier leverde SNS geen grote kansen op. Daarnaast mocht de thuisploeg blij zijn dat ze dit kwartier zonder blessures doorkwamen, want in het bijzonder Looij was het slachtoffer van een paar harde overtredingen. Na ruim een kwartier voetballen kwam SNS op voorsprong. Een corner werd door van Gurp hard strak voor de goal gegeven en onder druk van, van Rumpt kopte een verdediger de bal achter zijn eigen doelman. Hierna volgde de beste fase van SNS. Er werden via de vleugels veel kansen gecreëerd, wat uiteindelijk ook de 2-0 opleverde. Via een goed opgezette aanval van achteruit, werd van Rumpt aangespeeld. Die bereikte met een lage voorzet Robbin Arensman bij de eerste paal, die op zijn beurt de bal keurig tegen de touwen schoot. Aan de andere kant was OFB wat onmachtig. De ploeg probeerden met afstandsschoten in de buurt van, van Asperen te komen. De doelman die voor het eerst in competitieverband dit jaar weer onder lat stond, kwam hierdoor niet in de problemen. Tien minuten voor de rust werd het ook nog 3-0. Van Gurp speelt zich met een goede actie knap vrij en laat met een geplaatst schot de doelman van OFB kansloos.

Na de rust had SNS moeite om het net te vinden. Er werd kans op kans gecreëerd, maar de scherpte voor de goal ontbrak om de score veel verder te laten oplopen. Uiteindelijk weet SNS mede dankzij de ingevallen van der Graaff, alsnog de vierde treffer van de middag te maken. Van der Graaff wordt door Maliepaard goed vrijgespeeld. Het schot wat hij hierna produceert is te lastig voor de doelman, die hem niet vast kan houden en de attente van Rumpt knalt de 4-0 binnen.

Een lekkere overwinning voor de Stadtenaren. Voor het eerst dit seizoen werd de nul gehouden, wat altijd goed is voor het zelfvertrouwen. Volgende week wacht alweer de laatste wedstrijd voor de winterstop. Dit is gelijk een hele belangrijke wedstrijd, want SNS gaat op bezoek bij Melissant. De ploeg van oud SNS trainer Ozkan Dabak staat in punten gelijk met SNS. Deze wedstrijden worden nogal eens de zes punten wedstrijden genoemd. Het beloofd een spannende wedstrijd te worden en de steun van de supporters kunnen we weer goed gebruiken. Tot volgende week!!

Volg ons ook op twitter!