november 1, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 2

1-3 Vincent
2-3 Martijn
3-3 Danny

Opstelling: Robert, Raymon(46 Joost),Maikel(46 Pelle),Stephan,Rik(6 Willem), Martin, Bart(30 Danny),Vincent,Martijn,Jan(46Jerry),Sjoerd(88 Jan).

Na het uitreiken van de nieuwe trainingspakken door de firma van Groningen Sloopwerken staat er weer een pot voetbal op het programma. Ditmaal is het NBSVV dat op bezoek komt bij de Stadtenaren. NBSVV mag aftrappen en laat gelijk zien dat het van plan is SNS onder druk te zetten. De stadse brigade echter begint aan een zeer zwakke start. De eerste 10 minuten weet SNS het ternauwernood te overleven. Rik is inmiddels geblesseerd uitgevallen, Robert heeft het doel al een aantal malen schoon moeten houden. Onvermijdelijk zien we dan ook dat in de 11e minuut NBSVV de score op 0-1 zet. SNS blijft echter nog steeds wat slap aan het spel deelnemen, Robert doet wat hij kan, maar na wederom een fout in de verdediging staat na 18 minuten het scorebord op 0-2. Willem probeert het team op sleeptouw te nemen en laat veel loopvermogen en felheid zien. Dit resulteert tot een serieuze poging van hem, maar het schot word door de keeper onschadelijk gemaakt. Halverwege de eerste helft is het een schot van NBSVV wat hard richting de kant van SNS word geschoten maar dit schot gaat ‘duuzend’ naast. Daarna is het Martin die Sjoerd wegstuurt maar zijn schot beland op de paal. Stephan mag aanleggen voor een vrije trap en neemt deze fraai, maar wederom zien we het net helaas niet bewegen. Sjoerd laat de verdediging van NBSVV nog een keer schrikken maar hij kopt net over. Na een half uur is het NBSVV vanuit de counter die de stand op 0-3 zet. SNS weet eindelijk weer een beetje wat voetballen is en komt langzaam terug in de wedstrijd. De net ingebrachte Danny krijgt het op zijn heupen en krijgt 2 serieuze kansen. Net voor rust is het Danny die een corner neemt en Vincent die met al zijn ziel en zaligheid de 1-3 binnen werkt. Daarna is het wederom Danny die de thuisploeg net wat beter de rust in kan laten gaan maar zijn schot gaat millimeters naast.

Vanwege de afwezigheid van Kiley is het Jerry die in overleg treed met aanvoerder Stephan om een strijdplan te maken voor de tweede helft. Een aantal posities worden veranderd en er worden wat nieuwe jongens ingebracht om een ander spel te gaan spelen de tweede helft.
Passie, beleving en strijd daar moet mee gevoetbald worden. Het fraaie voetbal zit er niet in vandaag dus dan maar strijden op karakter.

Jerry moedigt het team nog ff aan en er word afgetrapt voor de tweede helft. NBSVV begint met een serieuze poging maar de bal gaat net naast. De eerste 5 minuten zijn wederom voor NBSVV maar daarna is het SNS die meer en meer felheid gaat tonen en aangeeft niet te willen verliezen thuis, Sjoerd krijgt een aantal kleine kansjes, strijdkracht Willem stuurt snelle Vincent weg, Willem probeert zelf ook eens, Jerry stuurt Sjoerd weg, en dit allen in een tijdsbestek van 10 minuten. Toch veranderd de score op het scorebord nog niet. SNS toont zich nog steeds strijdbaar na een mooie omhaal van Danny en een afstandschot van Willem is het Martijn die in de 73e minuut op aangeven van Danny de score eindelijk op 2-3 mag zetten.
Er zit absoluut meer in en SNS word feller en feller, NBSVV word daarentegen meer en meer gefrustreerd en lijken meer een meer tegen zichzelf te gaan voetballen. SNS weet steeds meer kansjes af te dwingen en een aantal hoekschoppen voor zich te winnen, de keeper is hierbij een grote sta in de weg. In de 82e minuut is het Danny die wordt diep gestuurd door Sjoerd, 1 op 1 komt en vervolgens beheerst afrond 3-3. Niet veel later mag Martin aanleggen voor een vrije trap deze gaat net over. Vincent is ook nog kort bij een goal maar helaas gaat deze bal ook nipt over. Net voor het eind wordt stormram Jan nog ingebracht. In de resterende minuten komt SNS nog wel dicht bij een goal, maar het moet helaas genoeg nemen met een punt.