oktober 6, 2014 0 Wedstrijdverslag SNS 1

V.V. SNS 1 – V.V. Vierpolders 1 5-0 (1-0)

3-0 Robbin Arensman
4-0 Sjoerd Koppenaal
5-0 Robbin Arensman

Opstelling: Jan van Asperen, Pieter van Zielst, Peter Vroegindeweij, Brent Melaard(Sjoerd Koppenaal), Henrik Braber, Paul Looij, Ries van den Boogert, Arjan van Gurp, Jaimy van Rumpt(Martin Huizer), Jeffrey Okker(Marijn Arensman), Robbin Arensman

Na de nipte overwinning vorige week uit bij Flakkee moest SNS het vandaag opnemen tegen Vierpolders. Deze ploeg pakte vorige week verassend 3 punten uit bij Herkingen’55, door daar met 1-2 te winnen. Ook De Jonge Spartaan werd dit jaar al verrast door Vierpolders en verloor met 1-0. De tegenstander werd dan ook absoluut niet onderschat door de Stadtenaren.

De eerste helft van de wedstrijd deed de toeschouwers zeer aan de ogen. Er zat geen tempo in de wedstrijd en echte kansen werden er niet gecreëerd. Ondanks dit was SNS duidelijk de bovenliggende partij en had het weinig te duchten van Vierpolders. Het grote probleem bij de thuisploeg in de eerste helft was, dat de voorzetten van de zijkanten niet aankwamen. Toch zorgde één lichtpuntje in de 36e minuut voor de openingstreffer. Van Gurp passeert op links met een uitstekende actie, zijn directe tegenstander en bedient Robbin Arensman. Deze had zich slim wat uitlaten zakken en schiet de bal onhoudbaar achter de doelman. Veel gebeurt er niet meer in het restant van de eerste helft. Zo wordt er gerust met een 1-0 voorsprong.

Na de rust moet er een kwartier gewacht worden op het tweede doelpunt, maar vervolgens is de thuisploeg dan ook echt los. In de 61e minuut speelt van Gurp zich op de rand van de zestienmeter uitstekend vrij. Met een onhoudbaar schot in het dak van het doel, zet hij SNS op een verdiende 2-0 voorsprong. In de 69e minuut is het al 3-0. Een kopie van de eerste goal deze middag. Het is weer van Gurp, die zijn directie tegenstander de hielen laat zien en vervolgens Robbin Arensman die het karwei afmaakt. Doelman van Asperen moet in de tweede helft eenmaal handelend optreden, na een schot van afstand, voor de rest heeft Vierpolders weinig in te brengen. In de 78e minuut lijkt Robbin Arensman zijn derde van de middag te gaan maken na opnieuw een voorzet van, van Gurp. De doelman steekt hier een stokje voor en keert de inzet, maar de goed meegelopen Koppenaal reageert attent en maakt de 4-0. Nog geen minuut later is het van den Boogert die Robbin Arensman alleen voor de keeper zet. Met een hele fraaie lob verschalkt hij de doelman en bepaald zo de eindstand op 5-0.

SNS houdt dankzij de tweede helft een goed gevoel over aan deze wedstrijd. Het kan zich nu op gaan maken voor de lastige uitwedstrijd in en tegen Herkingen’55. De Herkanezen zullen na 2 nederlagen op rij gebrand zijn op een overwinning en zal SNS de mouwen moeten opstropen om de drie punten mee huiswaarts te nemen. De aftrap aan de Stoofweg is om 14.30. Er wordt weer gerekend op de steun van onze trouwe supporters.