SNS sluit voorbereiding af met overwinning op GOZ

september 1, 2014 0 Wedstrijdverslag SNS 1

4-0 Jordi Smit
5-0 Robbin Arensman
6-0 Jordi Smit

Opstelling: Jan van Asperen, Jodrik Ter Haar(Ronnie Maliepaard), Robbin Arensman, Peter Vroegindeweij, Ries van den Boogert, Henrik Braber, Arjan van Gurp, Maurice Bruggeman, Robbert Melaard, Jordi Smit (Vincent van der Graaff), Brent Melaard(Sjoerd Koppenaal)

SNS moest net als vorig jaar aantreden tegen GOZ in het bekertoernooi. Toen werd de uitwedstrijd door SNS met maar liefst 7-1 verloren. Vandaag fungeerde SNS als gastheer en heeft het na de 6-2 nederlaag bij SSS zeker wat goed te maken.

Een mooiere start van de wedstrijd had de thuisploeg zich vandaag niet kunnen wensen. Al binnen de minuut komt SNS op een 1-0 voorsprong. Een prachtige pass van Vroegindeweij wordt door Smit in één keer uit de lucht genomen en de bal verdwijnt onhoudbaar in de verre hoek. Binnen een kwartier wordt het zelfs al 2-0. Na goed doorzetten voorin komt de bal bij Brent Melaard, deze twijfelt niet en schuift de bal langs de doelman. Het is SNS wat het wedstrijdbeeld bepaald, en GOZ wordt op bijna alle fronten afgetroefd. Het is dan ook de thuisploeg wat de kansen krijgt en vrijwel geen één kans weggeeft aan GOZ. Halverwege de tweede helft lijkt een goed lopende SNS aanval te stranden. Echter Bruggeman reageert attent op de afvallende bal en schiet beheerst binnen. 3-0 SNS. Verdedigend staat SNS goed georganiseerd, vandaar dat het de eerste helft eenrichtingsverkeer is. Vlak voor rust maakt Smit zijn 2e van de middag. Niet veel later fluit scheidsrechter de Vos voor de rust en gaat SNS met een ruime voorsprong de kleedkamer in.

Na rust hetzelfde wedstrijd beeld. SNS komt uitstekend uit de startblokken, wat binnen 10 minuten al 2 doelpunten oplevert. Een overtreding in het strafschopgebied levert SNS in de 52e minuut een penalty op. Arensman weet wel raad met deze buitenkans en zet de 5-0 op het scorebord. Binnen twee minuten komt SNS op een 6-0 voorsprong. Smit omspeelt na een goede actie de uitlopende doelman, om vervolgens de bal in het lege doel te schuiven. Na dit doelpunt neemt SNS wat gas terug en speelt het de wedstrijd rustig uit. Dit levert nog wel een aantal kansjes voor GOZ op. Maar de scherpte ontbreekt duidelijk nog bij de oranjehemden.

SNS kan tevreden terug kijken op deze wedstrijd en met een positief gevoel toewerken naar de seizoensouverture thuis tegen Zwartewaal. Het beloofd een lastige wedstrijd te worden voor SNS, aangezien Zwartewaal een heel aantal nieuwe spelers heeft. De aftrap volgende week is om 14.30.