SNS speelt gelijk na matige tweede helft

oktober 20, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 2

Zaterdag 17 oktober 2015

SNS 2 – Flakkee 2 5-5 (5-3)

Opstelling: Robert, Jodrik(14 Danny), Maikel, Edwin, Willem, Raymond, Kiley, Bart, Vincent, Sjoerd(21 Jerry), Jan (53 Martijn)

Zaterdag voetbaldag! Er stond geen competitiewedstrijd op het programma, in plaats hiervan werd er een oefenduel gespeeld tegen de buren Flakkee. Een daverende start van Flakkee zorgt voor een bal op de paal in de eerste seconden. De druk ligt stevig op de verdediging bij SNS in de eerste minuten en niet veel later staat Flakkee met 0-1 voor in de wedstrijd. Een minuut later is het Vincent die word diep gestuurd maar deze bal is net iets te scherp. Amper een minuut later in de 5e minuut is het wederom diezelfde Vincent die een doelpoging mag wagen hij ziet echter zijn bal op de kruising paal/lat verdwijnen in plaats van in de kruising. SNS groeit op dit moment erg in de wedstrijd. In de 11e minuut is het wederom de goed spelende Vincent die de bal aangeeft op Bart wat resulteert tot de 1-1. Twee minuten later is het wederom een teleurstelling voor SNS die Jodrik met een liesblessure van het veld ziet verdwijnen. In de 18e min wederom een kans voor SNS maar deze bal word door de aanval slecht geanticipeerd en vervolgens uit de counter is het Flakkee dat de bal op de lat van SNS goalie Robert ziet verdwijnen. In de 24e minuut is het Kiley die een schot op het doel waagt, maar de keeper red. In de 27e minuut is het Flakkee die de stand op 1-2 zet. Na een half uur spelen is er wederom een sleutelrol voor Vincent hij word bediend door Danny die de bal schitterend voor geeft en Vincent tikt de bal beheerst in. De 2-2 is een feit. In de 35e min is het weer het duo Vicent en Danny met een mooie actie, Vincent geeft voor en ditmaal scoort Danny. In de 37e min wordt Willem onderuit geschoffeld in het zestienmeter gebied. Kiley legt aan en scoort de 4-2. In de 39e min is het SNS wat een corner krijgt deze word door een speler van Flakkee op de lat gekopt en in de terugval naar beneden is het Jan die er als de kippen bij is en tikt de 5-2 binnen. In de 42e min is het Flakkee wat iets terug doet en maakt de 5-3 door een schot strak in de rechterhoek.

De tweede helft is minder aantrekkelijk om te zien, na een prima gespeelde eerste helft. De eerste minuten gebeurt er weinig. In de 57e minuut word Martijn onderuit gehaald, Kiley neemt de vrije trap, de goalie redt maar moet een corner weggeven. De corner resulteert tot niets. De minuten hierna word er wat heen en weer gevoetbald maar het is Flakkee dat sterker word in deze fase. In de 67e minuut is het Jerry die de bal in de voeten van de tegenstander schuift en hij moet toekijken hoe deze fout wordt afgestraft in de 5-4. In deze fase is het steeds moeilijker voor SNS om terug in de wedstrijd te komen. In de 70e minuut beseft SNS dat het weer meer druk moet gaan zetten. In de 75e minuut is het Jerry die goed doorjaagt op een foute pass van een verdediger van Flakkee, met een sliding kan hij net bij de bal maar ziet deze enkele centimeters naast de verkeerde kant van de paal rollen. In de 82e minuut is het Willem die over links komt maar helaas het doel net niet weet te bereiken. In de slotfase van de wedstrijd is er door de prima leidende scheids Raymond van Stralen die een handsbal constateert van een speler van SNS binnen de zestien. Flakkee mag dus in de 88e minuut een penalty nemen en deze word benut. Eindstand 5-5.