november 15, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 2

0-3 Kiley Schuurman
0-4 Willem Braber
0-5 Danny Durinck

Opstelling: Jan van Asperen, Joderick ter Haar(45 Corne Melaard), Martin Huizer(66 Jerry van Bergen), Bryan Huizer Willem Braber(66 Ricky Dingenoutse), Raymond Maliepaard, Ronnie Maliepaard, Bart Joppe(45 Jan van Groningen), Ricky Dingenoutse (45 Robert Dee), Kiley Schuurman, Jerry van Bergen(45 Danny Durinck)

Na een wat matige wedstrijd tegen NBSVV twee weken geleden, is de opdracht duidelijk om bovenin mee te draaien moet er worden gewonnen vandaag. Door een aantal blessures in de selectie is vorige week de topper tegen vv Herkingen niet door gegaan. Vandaag echter weer een ruime keuze wat betreft de spelers. Jan van Asperen maakt zijn rentree via het tweede, na een langdurige blessure eerder in het seizoen opgelopen. Ronnie is ook weer van de partij en mag vandaag niet allen zijn voetbaltalenten laten zien maar ook zijn leiderschap in de vorm van het dragen van de aanvoerdersband.

Stipt 12.00 vindt de aftrap plaats tussen de twee flakkeese ploegen. Beide ploegen starten matig, de eerste 10 minuten word er een balletje over en weer getrapt maar verdere bijzonderheden hebben niet plaatsgevonden. Na een klein kwartiertje voetballen is het SNS dat langzaam aan sterker wordt in de wedstrijd. In de 17e minuut mag Bryan aanleggen voor een vrije trap en hij benut deze. De openingstreffer is een feit en SNS mag het zichzelf aanrekenen dat deze score niet wordt uitgebreid. Net voor rust is het Ronnie die het met een afstandsschot probeert en hij ziet zijn bal tegen de binnenkant van de paal kletsen en vervolgens in het net belanden.

Ook de tweede helft word er wat slap begonnen FIOS probeert zich terug te knokken in de wedstrijd en gaat wat feller spelen. In de 57e minuut word Robert flink neergehaald in de 16 en is het Kiley die de strafschop benut. Een aantal minuten later is het de goed spelende Willem die de score op 0-4 zet. De eindscore wordt in de 76e minuut bepaald na een fraaie 1 op 1 actie door Danny hij plaats het balletje keurig in het doel, 0-5.