SOS sluit af als winnaar najaarsreeks 35+ competitie

november 16, 2015 0 Nieuws

Gisterenavond 13-11 speelde wij (SOS 35+) onze laatste speelronde van de najaar reeks. We hebben 4 speelrondes gehad, die begon op 18-09 bij DBGC met twee winstpartijen en 1x verlies tegen DVV.

Daarna naar Dirksland op 09-10 hier hadden we niet de beste avond, vele kansen gingen verloren en we hebben ontelbare keren de paal en lat geraakt. 2x verlies en 1x winst op DBGC. Toen 30-10 bij ons thuis op SNS. waar we goede zaken deden en we twee winstpartijen speelden en 1x gelijk tegen DVV. Deze avond liep alles lekker, vele kansen en ook lekker wat doelpunten, 3 tegen DBGC en zelfs 4 tegen OFB. De wedstrijd tegen DVV liep ook goed, maar jammer genoeg ook een paar foutjes achterin die onnodig 2xde voorsprong deed verspelen. Hierdoor gaan we toch 13-11 als koploper met 1 punt meer dan OFB naar Ooltgensplaat. Hier verspelen we de eerste wedstrijd tegen DBGC met 0-1 verlies op knullige manier. Hierna volle focus en werd er een harde wedstrijd tegen DVV gespeelt. Van twee kanten kansen, maar wij hadden twee mooie en goed uitgespeelde aanvallen die voor twee doelpunten zorgde. Zij komen terug tot 2-1 en we hebben moeite om er nog uit te komen. We krijgen nog één 100 % kans, maar de DVV keeper stond voor de zoveelste keer dit seizoen in de weg.

De laatste wedstrijd was dan ook voor ons van belang voor de volle winst. Dit was een zware maar goede wedstrijd. Beide teams hebben kansen, maar komen niet tot scoren. het kost veel kracht om samen de afstand te overbruggen Deze avond hadden we dan ook de minste wissels (2) van het seizoen en dat merkje dan in het laatste wedstrijdje, ongeveer na 15 min. is er een korte combi tussen mij en Jan B. Waarbij ik vrij voor de keeper kom. Ik kan hem mooie in de verre hoek langs de keeper spelen en hierdoor de 1-0 aantekenen. Zij gaan vol op de aanval spelen. wij komen er moeilijk uit, maar blijven proberen en laten de klok doortikken. Wanneer de scheidrechter afblaast weten we dat we ons doel hebben gehaald. 12 wedstrijden gespeeld 7 winst, 1x gelijk en 4 verloren partijen resulteren in 22punten. waarbij we 19 DV en 11 DPT.

Mannen bedankt voor jullie inzet en opkomst. Laten we proberen de training op de donderdagavond zoveel mogelijk te bezoeken. Zijn er nog mensen die op een recreatieve manier mee willen voetballen? We trainen elke donderdagavond van 19.30 tot ongeveer 20.45/21.00 uur. Kom het eens proberen! Nogmaals bedankt voor deze mooie prestatie! Groet,Anton.

Volg ons ook op twitter!