SOS wordt 3e in de voorjaarsreeks 35+

mei 17, 2016 0 Nieuws, Senioren SNS

Op 13 Mei speelden wij de laatste ronde van de 35+ competitie bij MSV Flakkee.

Dit was een inhaalronde omdat de 1e ronde eerder werd afgelast i.v.m. slecht gesteldheid van het veld.

Hierdoor speelden we 18-03 de 1e ronde thuis bij SNS. Hier hebben we goede zaken gedaan.

1 x verlies en 1x gelijk, maar ook 2 winstpartijen. We staan dan 2e net onder de Jonge Spartaan. Wel raakt jammer genoeg in één van deze wedstrijd Dick geblesseerd en hij komt de gehele competitie niet meer in actie. Wel is het voor de groep mooi dat er nu eindelijk besef komt  bij bezoekers, dat dit niet zo maar een potje voetballen is, maar een echte competitie waar het er soms hard aan toe kan gaan!

De volgende ronde is dan op 01-04 in Ooltgensplaat. Deze ronde is voor ons een hele goede! We hebben hier 3 winstpartijen en weten zelf ook met slechts 7 spelers de laatste wedstrijd de nul te houden tegen de Jonge Spartaan. Dit ging niet zonder slag of stoot, maar ik denk dat dit voor ons de mooiste wedstrijd was van dit seizoen. Puur op karakter, vechten voor elke bal en gebrand op een punt!!! Ook hier mochten we weer toeschouwers verwelkomen van het SNS bestuur, wat dan ook zeer werd gewaardeerd. Ook mochten we in deze reeks weer een nieuwe speler verwelkomen. Arie Moerkerke kwam onze groep versterken in het doel. Dit deed hij deze avond met volle overtuiging.  Misschien hierdoor hebben we mede een zeer goede ronde gespeeld. Jammer genoeg raakt deze ronde Rolf ook weer geblesseerd en kon ook niet meer in actie komen in deze voorjaarsreeks.

Na deze ronde staan we met 1 punt meer aan de kop van de competitie.

De volgende ronde is op 15-04 bij de Jonge Spartaan. Deze ronde hebben we geen goede avond. Al in de eerste tien minuten van de eerste wedstrijd valt hier Raymond al uit met een hamstring blessure. En verliezen we 3 partijen en spelen we er slechts 1 gelijk. Hierdoor zakken we terug naar de 2e plaats en loopt de Jonge Spartaan verder uit. Ook Flakkee heeft deze avond een goede ronde gespeeld en komt op slechts 1 punt achter ons.

Ook op deze avond hebben we weer een toeschouwer die interesse heeft om bij ons te komen spelen. Jan Wouter Roos besluit na het zien om op de donderdagavond te komen trainen, als het werk dit toelaat en is reeds nu al twee keer geweest.

Dan hebben we op 13-05 de inhaalronde bij Flakkee. Deze avond is koud, maar nu wel droog.

Ook deze avond weer toeschouwers van SNS en maakt Karin ook foto’s. Ook speelt Jan Wouter Roos deze avond voor het eerst mee met ons en omdat we weinig spelers hebben i.v.m. blessure en vakantie doet ook Marijn Arensman mee. We starten slap tegen Flakkee en verliezen met 3-1 daarna de Jonge Spartaan. Deze wedstrijd word ook verloren en is het duidelijk dat deze  competitieronde een duidelijke en verdiende winnaar heeft.

Deze groep is ijzer sterk en speelt het gewoon simpel maar slim uit.

Daarna spelen we  tegen OFB. Deze hebben deze avond ook weer nieuwe spelers bij zich. We komen op een heel knullige manier op achterstand en weten net voor het einde van de wedstrijd nog gelijk te spelen. Ook krijgen we in deze wedstrijd beide nog kansen, maar komen beide niet meer tot scoren. De laatste wedstrijd spelen we tegen Zinkw Boys

Deze wedstrijd spelen wij weer ons eigen spel en creëren we opmerkelijk veel kansen.

We scoren al vrij snel en blijven aanvallen. We raken misschien wel 5 keer lat en paal,

Toch weten we in totaal 3 keer te scoren en krijgen slechts 1doelput tegen.

Dit betekend dat we 4 punten op deze avond halen. Jammer genoeg speelt ook Flakkee weer een goede ronde en eindigt ook boven ons.

De einduitslag is dan ook;

  1. Jonge Spartaan      31 punten
  2. Flakkee                   26 punten.
  3. SNS.                        22 Punten.
  4. OFB                        18 Punten.
  5. Zinkw. Boys           10 Punten.

Ondanks dat we 1e hebben gestaan, vind ik dit toch een goede prestatie voor ons team. Daar wij deze voorjaarscompetitie met veel verschillende spelers hebben moeten spelen.

Onze groep van de 35+ was klein en ook hebben we deze reeks met nogal wat blessures te kampen gehad. Maar ook zijn we blij dat we weer 3 spelers bij de groep hebben kunnen voegen. Ook is er al een toezegging dat we nog een speler in September er bij krijgen!!

Zo hopen wij de SOS groep bij elkaar te houden en uit te breiden. Dus heeft u zin om op een recreatieve manier een balletje te trappen dan kan dit op de donderdagavond vanaf 19.30 uur.

Verder wil ik iedereen bedanken die zich heeft ingezet en heeft gespeeld in deze voorjaarsreeks. Hopelijk kunnen we ook weer inschrijven voor de Najaarsreeks.

Laten we proberen zoveel mogelijk te spelen op de donderdagavond!!

We hebben nog een aantal wedstrijden op het programma staan!

  • Zaterdag 4 Juni veteranen toernooi bij SNS.
  • 16 Juni wedstrijd SNS 35+ – Oud Flakkees Elftal. (Donderdagavond)
  • 25 Juni  wedstrijd 7 tegen 7  35+ op Jubileumdag tegen 35+ Flakkee.
  •  7 tegen 7  50+ op Jubileumdag tegen 50+ DVV’09

Als u nog niet hebt aangemeld, doe dit dan zo snel mogelijk!

Ik reken op jullie!!
Met sportieve groet; Anton Lokker.

Volg ons ook op twitter!