V.V. Stellendam 1 – V.V. SNS 1 3-1 (1-0)

Doelpunten:
1-1 Vincent van der Graaff

Opstelling: Jan van Asperen, Ronnie Maliepaard, Peter Vroegindeweij, Pieter van Zielst, Henrik Braber(Jodrik Ter Haar), Arjan van Gurp, Martin Huizer(Sjoerd Koppenaal), Marijn Arensman, Brent Melaard, Paul Looij,Vincent van der Graaff

Wind en regen speelden een belangrijke rol bij het treffen tussen Stellendam en SNS. Het niveau van de wedstrijd was niet hoogstaand. Er werd veel de lange bal gehanteerd, in de hoop dat hij ergens een keer goed zou vallen. De punten konden beide ploegen goed gebruiken. Stellendam doet nog volop mee in de strijd om de 3e periode en SNS moet zijn punten blijven pakken, om de concurrentie op de ranglijst voor te blijven.

In de eerste helft waren er maar weinig hoogtepunten te noteren. Er werden nagenoeg geen kansen gecreëerd. In de 34e minuut viel de bal goed voor Stellendam. Een lange bal werd door een aanvaller opgepikt, hij behield goed het overzicht en bediende een volledig vrijstaande collega aanvaller. Deze liet van Asperen kansloos.

Na de rust was het overwicht voor SNS. Stellendam werd teruggedrongen op eigen helft en kwam er niet meer uit. Dit werd uiteindelijk ook beloond met een treffer. Na een goede actie van Looij, komt de bal voor de voeten van, van der Graaff, die met een uiterste krachtinspanning de bal in het doel werkt. SNS verdiend op dat moment meer, maar een doelpunt komt er niet. Niet veel later komt Stellendam via een snelle counter op voorsprong. SNS geeft niet op, maar is niet bij machte om nog een doelpunt te forceren. In blessuretijd wordt een overtal situatie goed uitgespeeld door Stellendam en wint het enigszins geflatteerd met 3-1 van SNS.

Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Melissant. Weer een belangrijke pot voor SNS, maar dat is iedere wedstrijd in deze beslissende fase van de competitie. Een oproep dan ook aan het publiek, om de mannen te komen aanmoedigen en naar de overwinning te schreeuwen. De aftrap is om 14.30!