Update Corona VV SNS: Onze jongste kinderen mogen weer de wei in.

Update Corona VV SNS: Onze jongste kinderen mogen weer de wei in.

april 27, 2020 0 Bestuursnieuws

Beste leden van V.V.S.N.S,

We mogen weer de wei in!!

Allereerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid deze lastige periode doorkomt! We wensen de families waar het coronavirus heeft toegeslagen veel sterkte en beterschap toe.

Zoals aangegeven door de regering mogen de trainingen voor de jeugd onder strikte voorwaarden weer hervat worden. Dit dient echter te gebeuren onder de regie van de gemeente, hiervoor hebben wij dan ook een voorstel ingediend welke inmiddels is goedgekeurd.

Hierbij zullen wij voldoen aan de door de regering gestelde voorwaarden behorende bij de intelligente lockdown welke geldt tot 19 mei 2020, te weten:

* Kinderen tot en met 12 jaar mogen weer sporten (alleen trainen, geen wedstrijden)

* Kinderen in de leeftijd van 13 tot 18 jaar mogen alleen op 1,5 meter afstand (alleen trainen, geen wedstrijden) sporten.

* De ouders van de kinderen mogen niet langs de lijn staan tijdens de trainingsactiviteiten

* De kleedkamers en kantine blijven t/m 19 mei gesloten Dit betekent thuis omkleden en douchen.

Als jeugdcommissie hebben we daar de volgende voorwaarden aan verbonden, teneinde aan de versoepelde maatregelen van het kabinet te voldoen:

* Maximaal 2 trainers per team

* Trainers dienen ten alle tijden de 1,5 meter regel te hanteren

* Maximaal 1 trainer tegelijk in het materiaalhok

* Gezien het openbare karakter zijn vriendjes of vriendinnetjes van harte welkom om mee te trainen, (t/m 12 jaar) welke (nog) geen lid zijn van V.V.S.N.S. Graag vooraf aanmelden bij de trainer.

* Thuis omkleden en douchen, de accommodatie is gesloten.

Is een speler verkouden of is er iemand met koorts in de familie, dan blijft de speler thuis!

* Ouders blijven buiten het complex (indien met de auto, stap bij voorkeur niet uit), er kan dus niet vanaf de zijlijn naar de verrichtingen van de kinderen gekeken worden.

Gezien de beperkte ruimte en de bedenkingen van onze trainers/vrijwilligers kunnen wij nog geen trainingen aanbieden voor de jeugd van 13 t/m 18 jaar, hiervoor hebben wij de volgende argumenten:

* Het openbare karakter van de trainingen maakt het moeilijk om een inschatting te maken van de aantallen, aangezien er bij veel andere sportverenigingen ook (nog) geen training voor deze groep wordt aangeboden, bestaat de mogelijkheid dat we met onze

beperkte ruimte al snel niet meer aan de 1,5 meter regel kunnen voldoen, en het besmetto..ol-p/ingsgevaar ernstig toeneemt.

* Het trainingsaanbod, met inachtneming van de 1,5 meter is te beperkt, onze trainers zijn aan het bekijken of hier een complete avondvullende training van te vormen is, aangezien er geen partijen gespeeld kunnen worden

Verdere vragen of opmerkingen horen we graag, blijf gezond!!

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur V.V.S.N.S

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons ook op twitter!