UPDATE CORONA DICHT TOT 28 APRIL

UPDATE CORONA DICHT TOT 28 APRIL

april 8, 2020 0 Bestuursnieuws

Het hoofdbestuur en de jeugdcommissie van v.v. SNS heeft alle eerdere adviezen van de RIVM al overgenomen en doorgevoerd, door alle trainingen van de jeugd/senioren af te gelasten en alle evenementen en activiteiten uit te stellen, maar nu zijn deze maatregelen sinds afgelopen dinsdag verlengd tot minimaal 28 april 2020.

De KNVB heeft hierop besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen 2019-2020 niet meer worden hervat. Iedere voetballiefhebber zal dit besluit betreuren, maar de gezondheid van een ieder gaat altijd boven alles. Voetbal blijft vooral in deze tijd maar een ‘belangrijke’ bijzaak…

Dit seizoen zijn er geen eindstanden, en er dus ook geen kampioenen, promovendi en degradanten. Ook worden de bekerkampioenschappen niet meer uitgespeeld. Het volgend seizoen start iedereen in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

We zullen de berichtgeving en adviezen van de RIVM weer nauwlettend in de gaten houden en hierop besluiten hoe hier verder mee om te gaan voor de rest van het seizoen. We houden jullie via de website en sociale media hiervan op de hoogte van de ontwikkelingen.

 

Het complex blijft tot nader order t/m 28 april 2020 gesloten.

Hoofdbestuur en Jeugdcommissie v.v SNS

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg ons ook op twitter!