oktober 27, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 2

1-0 Jan van Groningen

Opstelling:
Kiley,Jerry,Edwin,Maikel,Stephan(Ricky),Bart,Raymond,Vincent,Sjoerd,Jan,Danny

Het is zaterdag 24 oktober, de zon schijnt, de ballen zijn opgepompt en de spirit is er om er een mooie dag voetbal van te maken. Wederom staat er een oefenduel op het programma en deze week tegen de andere buurman namelijk de Jonge Spartaan. Na de welvertrouwde warming up is het SNS wat de tos wint en kiest om van haar favoriete kant te gaan beginnen.
DJS trapt af en in de eerste helft zien we twee teams op het veld staan die elkaar gelijkwaardig zijn. Vanwege blessures en afwezigheid van een aantal teamleden verdedigt Kiley vandaag het doel en staat Jerry op de back positie. Kiley heeft vorig seizoen ook al enige malen onder de lat gestaan dus hij is hier enigszins vertrouwd. Jerry op de back is een nieuwe variant voor de ‘oudste’ speler van vandaag.
Echter deze wijzigingen blijken weinig invloed te hebben op de kracht van het team. SNS staat haar mannetje en komt eigenlijk niet in problemen. Het middenveld en de verdediging staat als een blok. In de aanval is dynamiek te zien echter grote kansen worden er aan beide kanten niet gezien. Een evenwichtig spel tussen beide teams waar lekker over en weer gevoetbald word. Dit leidt dan ook tot een ruststand van 0-0.

Na de thee en wat kleine wijzigingen in de opstelling zien we dat na een minuut of 10 spelen het toch SNS is wat de bovenliggende partij lijkt te zijn van vandaag. In de 60ste minuut resulteert het dan ook tot de 1-0. Een corner vanaf Links zorgt ervoor dat spits Jan in de voeten word bereikt. Hij twijfelt geen moment en speelt de bal door de benen van zijn directe tegenstander richting doel. Een minuut of 5 later is het Danny die een lange bal beheerst aanneemt en het op een lopen zet, zijn schot op het doel gaat net voorlangs. SNS groeit wat meer in de wedstrijd en lijkt zonder problemen de wedstrijd uit te gaan spelen er is geen vuiltje aan de lucht en de verdediging staat prima. Echter zoals we het vaak zien in de voetballerij is het DJS die in de 97ste minuut vanuit niets de 1-1 verzilvert.

Deze tegenvaller neemt niet weg dat SNS een prima pot heeft neergezet, het team beter elkaar is gaan benutten en de sfeer er prima inzit. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een mooie competitiereeks te gaan voorzetten.