SNS verzuimd voor rust afstand te nemen van FIOS

november 15, 2015 0 Wedstrijdverslag SNS 1

Zaterdag 14 november 2015

V.V. SNS 1 – R.K.V.V. FIOS 1 1-1 (0-0)

Doelpunten:
1-0 Robbin Arensman

Opstelling: Aaron Huizer, Bernd-Jan Vogelaar(Robbert Melaard), Peter Vroegindeweij, Pieter van Zielst, Henrik Braber, Ries van den Boogert, Marijn Arensman, Jaimy van Rumpt, Arjan van Gurp, Vincent van der Graaf(Paul Looij), Robbin Arensman

SNS verzuimd voor rust afstand te nemen van FIOS

Na de knappe uitoverwinning op Zinkwegse Boys, moest SNS het vandaag opnemen tegen FIOS. Deze ploeg stond één plaats onder de Stadtenaren en zou bij een overwinning op gelijke hoogte komen. SNS zou met een overwinning haar plaats in de middenmoot versterken en langzaam weer omhoog kunnen kijken.

Waar er vorige week heel gedisciplineerd in de organisatie werd gevoetbald, was vandaag het omgekeerde het geval. Het plan om FIOS gelijk onder druk te zetten mislukte en werd er qua organisatie vanmiddag maar wat aangerommeld. Toch had SNS in de eerste helft al ruim afstand moeten nemen van FIOS. De grootste kansen waren voor van Rumpt deze middag. Na een goede pass van Braber, kon hij de bal nog met de punt van de voet beroeren, maar de bal ging net naast. Er werd een bal van de lijn gehaald en een doelpunt afgekeurd wegens buitenspel. Ook pogingen van, van Gurp en van den Boogert werden niet tot doelpunt gepromoveerd. Aan de andere kant kon FIOS via haar snelle aanvallers er zo nu en dan gevaarlijk uit komen, door onnauwkeurige passing kwamen hier geen grote kansen uit voort.

Na de rust werd het voetballend allemaal niet beter. In tegenstelling tot de eerste helft wist SNS amper kansen te creëren en had FIOS in de eerste twintig minuten na rust het betere van het spel. Toch kwam SNS in de 78e minuut op voorsprong. Een mooie voorzet van, van Rumpt werd door Robbin Arensman tegen de touwen gekopt. In de 83e minuut kon diezelfde Arensman de wedstrijd definitief beslissen, maar zijn inzet werd gekeerd door doelman Hagens. Vlak voor tijd kreeg SNS een onterechte corner tegen. De bal werd absoluut niet aangeraakt door een Stadtenaar. Scheidsrechter van Vught besloot echter de grensrechter te negeren en uitgerekend uit deze hoekschop komt FIOS op gelijke hoogte.

Gezien het spelbeeld is een gelijkspel misschien wel terecht. Toch was de teleurstelling groot. Er is door iedereen hard gewerkt, alleen teveel spelers haalden niet hun normale niveau vandaag, waardoor we voetballend tekort kwamen. Volgende week speelt SNS een oefenwedstrijd bij Vrederust in Bergen op Zoom. De week erna is de ploeg vrij, vanwege het aantal oneven teams in de competitie. Op zaterdag 5 december komt OFB op bezoek en kan SNS zijn mouwen weer opstropen voor een wedstrijd om het echie. Het is belangrijk om na de laatste twee wedstrijden, met een positief gevoel de winterstop in te gaan, om vervolgens in het jubileum jaar echt te gaan vlammen. Tot over 3 weken!

Volg ons ook op twitter!